Ring oss på 011-333 00 12 eller klicka på knappen för att komma till bokning. Boka här!

Fransförlängning

Äntligen kan vi erbjuda den mycket efterfrågade fransförlängingen!

Det man gör under en fransförlängning är att man applicerar fransar, en och en, på dina naturliga fransar med hjälp av ett speciellt limm just för fransförlängningar. Det är mycket viktigt att fransarna inte limmas fast på ögonlocket utan enbart på dina naturliga fransar (cirka 1-2mm från ögonlocket).

Vissa väljer att få längre, tjockare och mer böjda fransar och andra väljer endast att ha fransar i samma längd som sina egna för att få det att se ut som man endast har mascara. Dessa val gör att resultaten skiljer sig från person till person.

Skillnaden mellan volym och singelfransar

Vi gör både singelfransar och volymfransar på Nyanser Av Skönhet. Skillnaden mellan dessa är att på singelfransar appliceras en frans på en naturlig frans och på volymfransar applicerar man allt från 2-6 fransar på en naturlig frans. Fransarna man använder sig av då man gör volymfransar är 0,7mm tjocka och ungefär 6 stycken av de väger lika mycket som en singelfrans som är 0,15-0,20mm tjock. Därför tynger inte volymfransar mer än singelfransar.

Hur länge varar en fransförlängning?

Detta skiljer sig mycket beroende på kundens skötsel av fransarna, kvalitén på kundens fransar samt hur fort de växer. Vi rekommenderar att man gör en påfyllning efter 3-4 veckor. Då de naturliga fransarna växer och faller av följer de applicerade fransarna naturligtvis med. Detta gör att sjukdom och stress spelar in som faktorer på hållbarheten.

Tips/råd/info:

  • Kom helt utan smink till din behandling
  • Undvik produkter med olja i då det kan lösa upp limmet
  • Hur länge och bra fransarna sitter kan variera och vara olika beroende på livsstil
  • Påfyllning rekommenderas mellan 2-3 veckors mellanrum

Kontakta oss för mer information och bokning, varmt välkomna!