Ring oss på 011-333 00 12 eller klicka på knappen för att komma till bokning. Boka här!

Huduppstramning - Refine RF+

Radiofrekvensbehandling med Refine RF+ ger en skön och effektiv behandling för huduppstramning, ökad spänst och lyster i huden. Med mono- och bipolär teknik i samma system kan man inte bara erbjuda kurer med långvarigt resultat, utan även enskilda behandlingar med snabba synbara resultat.
Behandlingar kan dessutom genomföras året om, samt på alla hudtyper och hudfärger. 

RADIOFREKVENS

Radiofrekvens är smärtfri, icke kirurgisk metod som är en väl beprövad teknologi som har används under väldigt lång tid inom kirurgin. Radiofrekvensen värmer upp och stimulerar kollagenet i huden. När fibroblasterna värms upp krymper de först, och man känner en sammandragning av huden.
Värmeutvecklingen får kollagenet att återskapas genom att gammalt och skadat kollagen repareras och återhämtar sig. Effekten blir en direkt huduppstramning men också en långsiktig verkan på slapp hud, rynkor och bristningar. blodcirkulation och lymfcirkulation påverkas också av radiofrekvensen vilket medför att svullnader dämpas och mörka ringar runt ögonen reduceras. 

Även fettceller påverkas då radiofrekvensen värmer upp vattenmolekylerna i underhudsvävnaden. När fettvävnad värms upp ökar metabolismen, vilket dränerar fettcellerna som minskar i storlek.
 

MONOPOLÄR OCH BIOPOLÄR RADIOFREKVENS

Med Refine RF+ arbetar vi både med mono- och biopolär radiofrekvens för att komma åt olika problemområden och djup i huden. 

Monopolär radiofrekvens arbetar djupt, ca 10-20 mm ner i huden.
En mottagare läggs under ryggen och radiovågorna från munstycket dras mot mottagaren. Behandlingen stimulerar fibroblasterna som producerar kollagen och elastin. Resultatet syns inte lika snabbt som bipolär radiofrekvens men blir långvarigt.

Biopolär radiofrekvens arbetar närmare hudens yta, ca 2-4 mm ner, detta eftersom både sändare och mottagare sitter direkt i munstycket. Då denna teknik arbetar väldigt ytligt värms det befintliga kollagenet upp vilket ger en direkt "quick-fix" med lyft och bättre lyster.
Behandlingen är perfekt för kunder som söker en snabb uppstramning för ett speciellt tillfälle.

 

BEHANDLINGSOMRÅDEN

Ansikte
- Huduppstramning
- Fina linjer och rynkor
- Minimerar porer
- Ökad lyster i huden
- Lymf- och blodcirkulation

Ögon 
- Lyft
- Fina linjer och rynkor
- Mörka ringar
- Svullnad

Kropp
- Huduppstramning
- Bristningar

 

SÅ GÅR BEHANDLINGEN TILL

Refine RF+ är en smärtfri behandling som kan liknas med en varm massage. Efter konsultation och hudanalys bäddas kunden ner och gele appliceras på behandlingsområdet, terapeuten masserar huden med ett munstycke och värmen i huden stiger successivt. En behandling pågår i ca 20 minuter beroende på hur stort område som ska behandlas.

 

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR KRÄVS?

En grundkur är på 10 behandlingar två gånger i veckan för bästa resultat, men kan variera beroende på hudens kondition. Efter avslutat kur kan man med fördel underhålla resultatet med en behandling varannan månad. Det räcker med en behandling för att få en "quick fix" -effekt, men för ett långvarigt resultat så rekommenderas en kur.

 

ATT TÄNKA PÅ EFTER BEHANDLINGEN

Huden får en lätt fräsch rodnad efter behandlingen.  Vi rekommenderar att avstå från träning samma dag som behandling. Använd också bra hudvårdsprodukter och solskyddsfaktor för att bibehålla ditt resultat.