Ring oss på 011-333 00 12 eller klicka på knappen för att komma till bokning. Boka här!

Vaxning

VARFÖR VAXA SIG PÅ SALONG?

Har du valt en bra salong som har en avslappnad miljö med duktiga hudterapeuter så spar du mycket tid och möda. Resultat är oklanderligt och det är helt klart värt de där extra kronorna.

 

ALLT FLER VÄLJER ATT VAXA SIG, VARFÖR?

Att vaxa är ett effektivt, snabbt och enkelt sätt att ta bort oönskat hår från vilken del av kroppen som helst. Vid regelbunden vaxning växer dessutom hårstråna långsammare, glesare, tunnare och blir svagare.

 

INTIM VAXNING

Brasiliansk vaxning är en intim vaxning som vi endast erbjuder för kvinnor. Detta är det senaste inom hårborttagning och har kommit för att stanna. Vi använder ett speciellt vax för den brasilianska vaxningen och lägger mycket stor vikt vid hygien.

Som professionella terapeuter har vi allra största förståelse för din utsatta situation och gör allt för att du skall känna dig bekväm. 

Vi har även utarbetat en teknik för skonsam vaxning och minimal smärta med bästa resultat.​​​​​​ Salong EGhO erbjuder vaxning för både kvinnor och män, för mer information se vår prislista för vaxning.

 

FÖRE BEHANDLING

För ett bra resultat finns det några saker du bör tänka på innan behandlingen:

1. Hårstråna skall vara ca 4-5 mm långa.

2. Gör inte peeling dagen innan vaxning, det gör huden känsligare för vaxning. Det tar 3-5 dagar för huden att komma i balans igen efter en peeling.

3. Mjuka inte upp huden och håret med sol, bad, bastu dusch etc. Risken är då större att hårstråna går av eller att för mycket hud följer med (döda hudceller följer alltid med vaxet).