Fettreducering


Boka enkelt online!


FETTREDUCERING

Att få bort fett och forma om kroppen på exakt det problemområde du vill förändra,  har aldrig varit enklare, smartare, eller gått snabbare! Välkommen att uppleva nya PureLight – en mycket speciell behandling och utrustning. Faktiskt världsunik. Överflödigt fett kan vara ett frustrerande problem. Det vet alla som kämpar för att bli av med det. Man sliter hårt med att forma om kroppen och lägger ner seriös tid på att förbättra sin hälsa, för ingenting kommer gratis… eller?

NYA PURELIGHT 

En suverän hjälp och boost för ALLA som vill forma om  sin kropp – och se resultatet direkt! Upplev nya PureLight – en toppmodern och direktverkande behandling. En suveränt effektiv hjälp och boost för dig som vill uppleva snabb förändring, ha full kontroll och som ställer krav på att se resultat – mätbart direkt!

Vad man än väljer för träningsform för att förbränna sitt överflödiga fett, är det alltid kroppen som avgör vilket fett som ska förbrännas och ifrån vilket område. Så har det varit, fram tills nu. Det är dags att helt och hållet vända upp-och-ner på det kontroversiella begreppet punkt-förbränning. Att själv ha 100% kontroll över var på kroppen man vill punktreducera fett och forma om, är nu verklighet.

Med PureLight kan varje enskilt motions- eller träningstillfälle optimeras maximalt. Din kropp förbereds så att hastigheten på fettförbränningen kraftfullt accelereras – på just det område du själv
vill. Detta sker på ett sätt som tidigare inte varit möjligt. Att du gör det trådlöst, sladdlöst, hands-free, säkert, snabbt och bekvämt är faktiskt världsunikt. Och smart. PureLight passar lika bra för både män och kvinnor oavsett ålder, tränings- eller hälsostatus. Teknologin är både kliniskt testad och patenterad.

KONSULTATION

Du som kund går alltid som första steg igenom en informativ konsultation med terapeuten som utför behandlingen. Här har du möjlighet att ta upp alla funderingar du har.

SÅ GÅR DET TILL

Efter du haft din personliga konsultation med din certifierade PureLight-terapeut, är det dags att starta behandlingsperioden.

1. Det första som görs är att mäta ditt valda problemområde på kroppen noggrant innan start.

2. Upp till 8 st trådlösa och sladdlösa behandlingsplattor fästs sedan med dubbla velcroband över det problemområde du valt. Ett passande behandlingsprogram väljs. Behandlingen anpassas efter just dina förutsättningar gällande energimängd. Samtliga hudtyper kan behandlas.

4. Hands-free behandlingen startas med en fjärrkontroll. Plattorna avger en högintensiv och fokuserad ljusenergi som triggar igång en kraftfull kedjereaktion.

5. Fettcellerna börjar med omgående verkan att brytas ner och tömmas på den lagrade energin (fett).

6. Du har plattorna på samma anatomiska område under 15 minuter. Det du känner av är en bekväm och skön värmeutveckling som ger en avslappnande upplevelse. Du har faktiskt även full frihet att kunna röra dig under hela behandlingen, vilket är unikt i sig – faktiskt världsunikt.

7. Efter behandlingstiden är slut mäter terapeuten direkt behandlingsresultatet. Mätningen görs noggrant på exakt samma punkter som innan behandlingen startade.

BEHANDLINGAR

Single ReShape
1 BEHANDLING | 15-30 minuter
Förbränning av minst 350 kalorier direkt efteråt (valfri kardioträning och/eller PureWave / ActiveWave EMS)

Med PureLight kan flera centimeter direkt försvinna och reduceras i omfång efter bara 15 minuter, på just det område man själv önskar och på ett skönt, bekvämt och avslappnande sätt. Då vill man gärna prova igen… och igen… och igen. När det fett som behandlingen bryter ner förbränns och försvinner från kroppen, då är det borta för alltid. För att hålla resultatet permanent under lång tid framöver, balanserar man sitt kaloriintag och motion.

Weekend ReShape
3-4 BEHANDLINGAR | 15-30 minuter per gång, varje dag under en helg
Förbränning av minst 350 kalorier/gång (valfri kardioträning och/eller PureWave / ActiveWave EMS)

Mycket händer resultatmässigt på bara ett behandlingstillfälle. På en helg kan man hinna med hela 4 PureLight behandlingar. För alla som vill se och uppleva en extremt snabb och resultatinriktad förändring, passar det därför idealiskt att köra just över en helg. Att mäta resultatet direkt ger en suverän boost och hjälp när man sliter hårt med att reducera fett och forma om kroppen. Med PureLight blir din inspiration och fokus lätt att öka.

Rapid ReShape
8-12 BEHANDLINGAR | 15-30 minuter per gång, varje/varannan dag
Förbränning av minst 350 kalorier/gång (valfri kardioträning och/eller PureWave/ActiveWave EMS)

15-30 minuter PureLight behandling varje eller varannan dag, 8-12 behandlingar totalt. Behandlingen efterföljs så snart som möjligt av valfri kardiovaskulär träning med en förbränning av minst 350 kalorier och/eller PureWave/ActiveWave EMS. Innan fettreduceringen påbörjas kan 5 minuters intensiv stimulering av hela lymfsystemet utföras med PureLight, för de med ett trögt lymfsystem. Flödet av det fett som bryts ner optimeras genom att lymfkanalerna öppnas. De mest framträdande lymfknutarna stimuleras samtidigt med 8 plattor.

Steady ReShape
9-12 BEHANDLINGAR | 15-30 minuter per gång, 3 gånger per vecka
Förbränning av minst 350 kalorier/gång (valfri kardioträning och/eller PureWave / ActiveWave EMS)

15-30 minuter PureLight behandling tre gånger per vecka, under 3-4 veckor. Behandlingen efterföljs så snart som möjligt av valfri kardiovaskulär träning med en förbränning av minst 350 kalorier och/eller PureWave/ActiveWave EMS. 5 minuters intensiv stimulering av hela lymf-systemet kan utföras innan fettreduceringen påbörjas, för de med ett trögt lymfsystem.

Förbered din kropp optimalt inför varje motions- eller träningstillfälle  – och du får världens mest effektiva punktreducering/punktförbränning av fett! PureLight bryter ner fett och formar om just det område på kroppen du vill ha hjälp med – vid varje behandlingstillfälle och utan träning. Effektiviteten är imponerande hög. För att slutligen få ut fettet ordentligt ur kroppen, rekommenderas valfri form av kardiovaskulär träning efteråt, med en förbränning av minst 350 kalorier.

För bästa effekt och resultat kombinerar du PureLight med PureWave/ActiveWave EMS-behandling i ett unikt kombinations-koncept. Fråga din terapeut om mer information.

PureWave/ActiveWave är patenterade muskelstimulatorer med unika trippel-våg-format, som hjälper din kropp att effektivt förbränna det fett PureLight bryter ner.PureWave/ActiveWave förbränner både subkutant och visceralt fett. Hela muskulaturen aktiveras och kontraheras på ett synnerligen kraftfullt men också bekvämt sätt. Muskelfibrer stärks, inte bara ytligt utan ner till de djupaste lagren av muskler. Avancerade studier med magnetröntgen har påvisat 23%-ig reducering i fettvolym enbart med PureWave.